PurhusNet > Om PurhusNet > Interaktiv

 

Sådan kommer du til orde på PurhusNet

Intentionen med PurhusNet er bl.a. at skabe et virtuelt mødested for kommunens borgere. Det kan kun ske ved, at andre udover webmasteren bidrager med materiale. Og der er efterhånden en række muligheder:

Direkte

Indirekte

 

"Klumme" redaktør
Har du lyst til at redigere din egen "klumme"? - det kan være kamp referater mv. fra din sportsklub, reportager fra livets gang i en af kommunens små landsbyer, eller Klik for stor størrelselivskloge betragtninger om livets gang i Purhus Kommune. Der er rimelig frit slag, så længe der "klummen" er relateret til lokale forhold. Ren praktisk får du instrukser på, hvorledes du direkte via din web browser kan uploade og vedligeholde en klumme. Du kan se hvorledes man skriver direkte i sin web browser ved at klikke på det lille billede
. Se et eksempel på en "klumme". Andre eksempler på sådanne "klummer" (også kaldet blogs) er:

Har du lyst til at få en side - og der kan sagtens etableres skriveadgang for en række personer til samme side - send en mail til webmaster..

Køb - Salg - Bytte
Du har sikkert også ting liggende, som du egentlig godt vil af med. Sæt dem til salg på PurhusNet. Selvfølgelig kan du ogs bruge Den Blå Avis eller Gul & Gratis, men fordelen ved Køb-Salg-Bytte er, at du henvender dig til en lokal "kundekreds". Du lægger selv dine annoncer ind, og du kan også selv fjerne dem igen.
Hop til siden

Kalenderen
Har du ansvaret for eller er bekendt med en begivenhed her i kommunen, kan du selv annoncere den på Kalenderen. Du kan lægge din begivenhed ind lang tid i forvejen og dermed sikre, at andre ikke laver overlappende arrangementer (hvis de da ellers husker at checke Kalenderen). Du finder
Kalenderen her.

Specifikke Diskussions Forums
I forbindelse med specifikke debatter vil der blive oprettet specifikke diskussions forums.  I princippet fungerer den som Talerstolen..
Hop til siden

Gæste & Idébog
Du kan bruge den som traditionel gæstebog. Gæster er som regel høflige, og skriver pænt om værten, og det er da rart at læse. Men du må også meget gerne bruge den som idékasse, hvor du kan smide en notits med forslag om, hvad du mener kunne bidrage til at gøre PurhusNet bedre.
Hop til siden

Ekstern editor
Har du at gøre med en institution, forening eller noget andet, hvor du synes, at det ville være rart med en plads på PurhusNet, kan du få status af ekstern redaktør. Det indebærer, at du får mulighed for direkte at vedligeholde en afgrænset del af PurhusNet. Send en mail til PurhusNet, såfremt du har et forslag..


e-post adresse
Det er rart at have en e-post adresse, em det forudsætter, at andre folk kender den. Det er derfor en god idé, at offentliggøre den på PurhusNet. Du kan se siden og foretage tilmelding her.

Hjemmesider
Det er altid interessant at se andres hjemmesider - specielt hvis man måske kender dem. Så derfor - har du lavet en hjemmeside - så send adressen til PurhusNet, så du får siden med på
oversigten over Purhus hjemmesider.

Debat Indlæg
Har du mere på hjerte, end hvad der passer til diskussionsforums, kan du sende dit indlæg til PurhusNet - papir udgaver håndteres også, og selvom du har sendt indlæget til den trykte presse, er det stadig værd at overveje en placering på PurhusNet - siderne her bliver ikke brugt til optænding!. Du kan se et
eksempel her.

Nyheds leverandør
Har du at gøre med et hold indenfor sportens verden, er du velkommen til at levere kamp referater eller anden relevant omtale til PurhusNet.
Du kan se et eksempel her.


Hop til toppen

 

Siden er sidst ændret 15 November, 2003