Purhus IF Sportsfest 2001
PurhusNet > Fritid > Purhus I.F. > Arrangementer > Sportsfest

 

Multihuset i Asferg en realitet !

... i det mindste for en kort bemærkning. Ved sportsfesten torsdag-søndag blev vejret gradvist mere lunefuldt, så da søndagen oprandt, blev det opstillede telt, der om aftenen Gymnastik i teltethavde fungeret som balsal, skyndsomt omdannet til café, gymnastiksal m. air-track og overdækket "tribune" for tilskuerne til årets ringridning. Selvfølgelig med behørig adskillelse mellem sidstnævnte to aktiviteter (opstablede borde med teltdug).

En glad vinderDer deltog 22 ryttere i årets ringridning, hvor humøret var højt trods lidt fugtige vejr f Vinder af ringridningorhold. Vinderen blev fundet efter første fem gennemridninger, mens der måtte omridninger til både om 2/3 pladsen og 4. pladsen. Hvad angår præmie for flottest pyntede hest var afgørelsen klokkeklar.Klik på billeder for at se større udgaver. De fire bedst placerede ved ringridning

Air-track i brugSoEn meter øllskin var der da heldigvis også masser af, således at børnene kunne muntre sig på den opstillede air-track, og de lidt ældre kunne forebygge risikoen for væskemangel i varmen.    

Posten klar til vandgangNogle fik rigelig med væske - altså udenbords. Her snakkker vi om de modige, der - til stor morskab for tilskuerne - lod sig skyde ned i et stort vandbassin. Se billeder fra torsdag aften, og endnu flere billeder fra fredag-lørdag-søndag.

 

Vinderholdet i rundeboldRundeboldturneringen havde rekordstor tilmelding, hvor der efter puljekampe torsdag og Landholdet sponsoreret af Sparekassen Kronjyllandfredag aften endte med en finale mellem Mosefolket (Asfergvej) og Landfolket (også Asfergvej). Landfolket - populært kaldet The Redhats vandt i en ganske spændende finale.

De lokale pengeinstitutter bidrog også til spænding med Så stables der mønternogle flotte sponsor indslag. Østjysk Bank lagde "guld" til en guldgravning, hvor børnene både fandt spiselige guld Guldgravernedukater og klingende mønt. Hos Sparekassen drejede det sig om at stable mønterne (5 kroner), og her betød en virkelig hård konkurrence, at søjlerne nåede op i højder, hvor de medbragte målepinde næsten ikke kunne nå op. Igen dominerede Asfergvej, idet beboere herfra hjemtog to ud af tre præmier i henh. voksen og børnerækken.

Mange andre havde sponseret til sportsfesten - bl.a. til lørdagens banko, hvor der blev spillet om mange gevinster med et fjernsyn som hovedgevinst.

Sportsfesten? - jo- selvfølgelig blev der spillet en masse fodbold, og nogle af de mindre idrætsgrene i PIF såsom bordtennis og dart fik også vist flaget. Her er nogle billeder af ettere og toere i OK-Cuppen lørdag.
Hop til toppen

chart.dk