Purhus Idrætsforenings har et old boys hold for spillere over 30 år. Ofte er folk dog noget ældre, inden at de erkender, at de er blevet old boys.

At træne er noget man overlader til de unge, og enkelte - der ikke har erkendt deres fremskredne alder - deltager da også i den alm. senior træning.

Du kan følge holdets præsentationer her.

Kredsmesterskab mod Stenvad !

Stenvad - PIF 4 -2 (2-1)
Træerne vokser ikke ind i himmelen, hvilket PIF måtte erkende i kredsmesterskabskampen mod Stenvad d. 10. august. Efter hidtil at have være ubesejret i sæson 2001, mødte PIF her et hold, der både var hurtigere og fysisk mere kontante.
 PIF blev således sat under pres lige fra kampens start, hvor ethvert forsøg på fornuftig boldspil blev spoleret af en hurtig og energisk modstander. Det betød en række store chancer til Stenvad, der dog blev misbrugt på det skammeligste eller klaret i flot stil af målmand Michael Rauff. Dog var der ikke noget at gøre ved et langskud, der efter 5 min. spil kilede sig ind under overliggeren. Stenvad fortsatte deres aggresive spil, og kom på 2-0 efter diverse misforståelser i PIF forsvaret. Så var det på tide, at PIF viste flaget, hvilket skete i form af et flot kontra angreb med Ole som en kold skarpretter til 2-1. Målet gav fornyet tro hos PIF, der efterhånden også havde gravet de kontante tacklinger frem, der ellers ikke hører en old boys kamp til.
 Efter pausen fik PIF både vind og sol i ryggen og startede egentlig ganske fornuftigt uden dog at komme frem til større chancer. Det lidt mere fremadrettede spil gav naturligvis mere plads til Stenvad, og i nogle få kedelige minutter midt i halvlegen bragte de sig på 4-1. Hvis de her troede, at kampen var lukket, gjorde de regning uden Jens Larsen, der sekunder efter Stenvad scoringen gjorde det til 4-2. Resten af kampen blev spillet i en intens atmosfære uden at der opstod reelle chancer.
 PIF kunne være tilfreds med sin indsats mod et hold, der sidste år efter 125 ubesejrede kampe tabte i finalen om DM for old boys.

Stenvads kontante spil gav knubs

PIFs old boys hold 2001
Old boys holdet fra PIF
Klik på billedet for større/bedre version

Gode råd udveksles i pausen

Svære odds for Hennig Friis mod to hurtige modstandere

Michael Rauff stod en pragtkamp - men hvordan er det dog den mand vender fusserne?

Der var sjældent plads eller kræfter til massive PIF angreb. Her strider Hans Vestergaard en ensom kamp mod tre modstandere

En typisk sportstaske tilhørende old boys spiller - eller hvad?