B65/Fjorden

20-26

B65/IF Fjorden - FSI    20- 26
Serie 2 H. sluttede af med maner.
Denne sidste kamp var uden betydning for FSI, men det var den bestemt ikke for B65/Fjorden, som med en sejr måske kunne undgå nedrykningsspil. Men holdet gav hinanden håndslag på at alt skulle gå retfærdigt til, desuden ville vi også gerne række Spentrup en hjælpende hånd. Kampen formede sig som en rigtig mandfolkedyst, hvor der blev givet og taget af et godt hjerte. FSI formåede igen at spille en god forsvarskamp, hvor B65/Fjorden kun scorede 6 mål i 1. halvleg. I angrebet blev der vist gode angrebsåbninger, kampens helt store spiller var Ruben Bjerre, som havde valgt denne sidste kamp til hans klart bedste i sæsonen. I forsvaret kæmpede Morten Jensen igen fortræffeligt. Men dette var en god kamp at slutte sæsonen af med, holdet nåede målet med at blive blandt de 4 bedste i rækken

Hop til toppen

FSI - Arden     44 - 10
Som resultat viser var det ren opvisning af FSI, men det må nok siges at det var på en lidt billig baggrund. Men holdet havde noget at bevise efter sidste søndag, hvor de brændte et hav af oplagte chancer. Fra starten viste holdet stor træfsikkerhed, det var reelt her i 1. halvleg at Arden blev knækket. Arden formåede ikke at score mere end 2 mål i de første 30 min. Det kan hermed konkluderes at dette Ardenhold ikke har noget at gøre i serie 2.

Tungelund - FSI   27 - 12
Når man ser på resultatet er der jo tale om en afklapsning, men resultatet fortæller ikke hele
sandheden. Havde holdet scoret på alle de oplagte chancer, var resultatet måske blevet et eller to mål i Tungelunds favør. Men det er ikke retfærdighed som spiller med på banen, men effektivitet.

FSI -  SMI/IFF  20- 20

Det var en meget lige kamp. Kampen viste at holdet kan spille bedre, end man har gjort i de seneste to kampe. FSI var i store dele af kampen foran og med lidt held i slutfasen var det så afgjort blevet til 2 point, men holdet måtte nøjes med 1 point.  Brian Sjødt stod igen en stor kamp.

FSI - Havndal/ U   16-19
Så er holdet da kommet helt ned på jorden. Dette var helt klart den ringeste kamp, som holdet har spillet i denne sæson. Forsvaret var nogenlunde, men angrebet var en gru at se på, der var inden tempo ingen skudtrusler, der blev kun scoret 6 mål i 1. halvleg. Det blev lidt bedre i 2. halvleg, men godt blev det aldrig, men der er dog den trøst at det kun kan blive bedre.

Hobro - FSI    29-19
Armene ned igen
Så kom holdet ned på jorden efter 2 gode kampe. mod Langå og Spentrup, mødte holdet et gennemrutineret hold fra Hobro. Efter at FSI havde ført det meste af 1. halvleg, gik holdene til pausen med et enkelt måls forspring til Hobro. I 2. halvleg styrede Hobro kampen (og dommerne), og da  anføreren Bent Norsgård fik det røde kort (efter 3 udvisninger), og Kim Hallas kort tid efter blev skadet i den hårdt spillet kamp. Herefter fik Hobro nemt spil. Det er en kamp som holdet kan lærer meget af. Kampens spiller var Ruben Bjerre som da det kneb gik ind og tog ansvar.

Spentrup I.F. - Fårup Sønderbæk I. F.   19 - 28
Endnu en brag af en kamp fra FSI.
Efter sidste rundes  brag af en kamp, var der på papiret langt op til måske et endnu større brag i dette lokalopgør mod Spentrup. Men efter en famlende start fra FSI, begyndte det flydende og smukke angrebsspil at tage form, det blev også taget godt ved i forsvaret. Så fra stillingen 8 - 8 midt i første halveg gik FSI til pause med en føring på 16 -10.
Fra dette tidspunkt fra der ikke nogen tvivl om resultatet, og havde FSI ikke sjusket med afslutningerne, ville sejren være blevet noget større. Det er meget svært at udpege en spiller, for alle gjorde det utrolig flot, men jeg vil alligevel fremhæve Morten Jensen og Bent Norsgård, som gjorde det endda meget flot i forsvaret. Næste kamp bliver meget svær det er mod Hobro som vi tabte med 1. mål til før jul, men med den indstilling som holdet har lagt for dagen de seneste 2 kampe, har vi så afgjort en god chance. (se også referat på SIF side /webmaster)

FSI - Langå  resultat  23 - 23
Et brag af en kamp!!!!!
Denne kamp havde alt hvad man kan ønske sig af en håndboldkamp. Der var spænding godt spil (gode afslutninger, godt forsvarspil), tilsat en lille smule dramatik. Den første kamp i turneringen efter julepausen, blev en god start på et spændende forår i serie 2, en række hvor intet er afgjort på forhånd. Kampen mod Langå blev  meget spændende, hvor begge hold gik til den fra start, men hvor ingen af holdene førte med mere end 2-3 mål i første havleg, der var noget opløftende efter første halveg for FSI, da havde holdet nemlig scoret ligeså mange mål, som det lykkedes i en hel kamp i Langå. Efter pausen startede FSI som lyn og torden og bragte sig foran med 5 mål, men i stedet for at lukke kampen var holdet meget uheldige i de næste 4 afslutninger, modsat scorede Langå på deres afslutninger. Så var der igen spænding om resultatet. Denne spænding holdt sig til 10 sek. før tid hvor Langå fik scoret i overtal. Kampens profiler Morten Jensen og Brian Skjødt, men alle ydede en meget flot indsats

Randers KFUM - FSI   19 - 27
Dette var en god kamp at slutte af med inden juleferien. Holdet viste at det kunne rejse sig efter den dårlige kamp mod Havndal. Det var især de første 10 minutter, der nok afgjorde kampen. Her fungerede forsvaret igen optimalt, og holdet fik scoret på de chancer som de fik sig tilspillet. Herefter gik det godt i såvel angreb som forsvar.Der var aldrig tvivl om resultatet.

Havndal - FSI   26-23
Dette var den ringeste kamp holdet endnu har spillet, intet ville lykkes, Havndal fik trukket kampen ned i et sådant tempo, at selv en snegl var sprinter. Denne kamp bør hurtigst muligt gå i glemmebogen, den eneste som kunne være sin indsats bekendt var Brian Skjødt. Nu må holdet tage sig sammen, hvis de vil være med i den bedre halvdel af serie 2.

FSI - Hobro  31 - 32
Som resultatet viser var dette en kamp uden forsvar hos nogen af holdene. Det blev en kamp præget af  højt tempo. Kampen bølgede frem og tilbage først var Hobro foran med 2- 3 mål i første halvleg, herefter var det FSI tur til at føre med op til 5 mål i anden halvleg. Men holdet blev indhentet ved en flot slutspurt fra de meget rutinerede spillere fra Hobro. Vi må nok konkludere at vi ikke var heldige i denne kamp, men underholdene var den.

FSI - B65/Fjorden  24 -19
Holdet rejste sig igen efter et par dårlige kampe, hvor især gejsten har manglet.Vi førte fra start og det tættest B65/Fjorden var 3 mål ved pausen, det var især i forsvaret og Brian Skjødt på mål klarede sig flot, Denne sejr lover godt for de næste kampe mod Hobro og Havndal

Langå - FSI    20 - 12
Denne kanp bør hurtigt muligt gå i glemmebogen. Der var intet det ville lykkes for holdet og indstillingen var heller ikke optimal. Holdet sloges simpelhen for lidt for sagen og da bagspillet heller ikke ville lykkes, skulle det gå galt. Kun de to målmænd Ole Mandal og især Brian Skjødt i 2.halveg kunne være deres indsats bekendt. Målscorer FSI: Kim Hallas 3 Bent Norsgård 3 Morten Jensen 2 Morten Sørensen 2 Ruben Bjerre 1 og Thomas Sørensen 1

SMI/IFF - FSI   20-19
Resultatet var ikke retfærdig når vi ser kampen som helhed. FSI førte hele kampen me 3-4 mål, men i den afgørende var spillerne direkte uheldige med deres afslutninger, desuden manglede nogle af spillerne  lidt is i maven.

FSI - Spentrup IF 28-17