Purhus Idrætsforening       Fodbold
PurhusNet > Fritid > Purhus I.F. > PIF Fodbold

 

PIF rykker op i serie 3

Med en 9-1 sejr over Spentrup sikrede PIF oprykning til serie 3 i sæsonen 2008. Efters sigende kunne sejren sagtens været meget større, at det kunne således konstanteres, at der efter kampen stadig var masser af energi i drengene - der blev festet igennem, så det kunne høres over det halve Asferg

 

Læs kamp referater

Purhus nytårsappel blev meget velbesøgt!

Succesrig ´06 sæson, havde lokket mange spillere til at snøre fodboldstøvlerne til en ny sæson i den kongeblå dragt. Her i blandt tre nye lovende ansigter.Se flere billeder ved at klikke her

Asferg ArenaA var rammen for at kick starte en ny sæson, da Purhus I.F. lørdag den 3 februar  startede op på ny. I nærmest forårsagtigt vejr, dukkede 22 mand op, for at spille lidt bold, få generel info om sæsonen og hyggeligt samvær.

I blandt de mange spillere, var tre nye. Som klubben håber, vil få mange gode sæsoner i Purhus. Den hjemvendte spiller, Morten Christiansen som efter at have spillet i Vejgaard (Aalborg) og Hadsund har valgt at trække i den kongeblå trøje igen. Ligeledes har to helt nye spillere valgt at spille i Purhus. Det drejer sig om Thomas Nicholson som kommer fra Dronningborg, har før også spillet i SMI/IFF. Sidste spiller er Daniel Burkall, som sidste sæson spillede i Silkeborg Boldklub, men oprindelig har spillet en del sæsoner i Tørring/Uldum, med en enkelt afstikker til AC Horsens.

Store forventninger til ungt talentfuldt hold.

Disse tre spillere, plus den kendte garde af Purhus spillere, gør at Purhus træneren på tredje år, Morten Christensen tror på en rigtig god sæson, med en fin placering i toppen. "det er et ungt hold, så alt kan ske, med en rigtig god forårsstart er alt faktisk muligt, udtalte Morten Christensen efter en velafviklet nytårsappel.

Klubben vil ellers i år markere sig med superligamål på stadion, der arbejdes på at etablere stadion ur og hele truppen tager på en trænings/social– tur til Ans, med træning, træningskamp, varmtvands- og restituering bassin og landskamp Spanien-Danmark på programmet.

Klubben håber stadig, at endnu flere nye og gamle spillere vil spille i Purhus og sørge for en rigtig god sæson i serie 4 & 5. Så Purhus I.F. giver hermed en invitation til alle om at komme omklædt, tirsdag og torsdag kl. 19.00, til træning i Asferg.

MFlot fremmøde til nytårsappel i PurhusIF


2006: Op i serie 4

Med en overbevisende 9-0 sejr i sidste kamp sikrede PIF sig førstepladsen i puljen , så holdet udover oprykning nu også får fornøjelsen af at skulle spille kredskampe. PIF's andet serie 5 fik med uafgjort 4-4 i deres sidste kamp øget det samlede antal point til 13, hvilket absolut er i den høje ende ift.andre puljers "måske nedrykkere", så holdet spiller med stor sandsynlighed også i serie 5 næste år.


2005: Ned i serie 5

Purhus IF vil i sæsonen 2006 have to serie 5 hold. Det stod klart, efter at PIF tabte den afgørende kamp i Havndal. Billedet herunder fra pausen, hvor situationens alvor præger PIF holdet.


Flot fremmøde til nytårsappel 2005

I det næsten forårsagtige vejr mødte 20 spillere – heraf tre nye ansigter - lørdag eftermiddag op på Gassum stadion til nytårsappel i Purhus Idrætsforening. Efter at være blevet præsenteret for deres nye træner Morten Cristensen (tidligere spiller i Værum) gik spillerne lige fra sæsonstart til den og viste masser af spilleglæde efter den lange vinterpause.

PIF's målsætning for sæsonen er, at første holdet i serie 4 skal være blandt de hold, der kommer til at præge rækken, og at andet holdet i serie 5 stabiliserer sig i deres række.

20 unge spillere klar til sæson 2005

Klik på nedenstående for at se i større version

 

 

Siden er sidst ændret 07 October, 2007