PurhusNet > Institutioner > Knightsbridge University

 

30.maj 2007

Fup universitet i Spentrup

Sådan lød overskriften i radioavisen d. 30. maj 2007 idet der blev henvist til et parcelhus nord for Randers. Anledningen var, at nogle læger er blevet afsløret med falske eksamensbeviser. Se omtale på Nyhedsavisen

Den historie er jo ikke ny for læsere af PurhusNet - allerede i 2003 bragte PurhusNet nedenstående historie.

20.juli 2003

Purhus kommune har skam et universitet

Al den snak om at de store byer har sat sig på alle uddannelsesinstitutioner kan man godt glemme hvad angår Purhus kommune - vi har skam et universitet!

At det er en velbevaret hemmelighed hænger sammen med, at universitetet - der har det flotte navn Knightsbridge University - er virtuelt og alene udbyder sin undervisning i form af distancelæring.

Dog er der også personer bag. Ifølge universitetets hjemmeside er "rektor" en Henrik Fyrst Kristensen, der kan træffes via postboks, fax, e-mail og telefonnummer. Slår man nummeret op fremkommer en adresse på Valmuevej i Spentrup.

På hjemmesiden for Knightsbridge University præsenteres en imponerende lang række af undervisere, og der gives eksempler på artikler skrevet af et par af underviserne. En af disse er en Dr. Kalonga Stambuli, der skam har skrevet adskillige artikler om international økonomi - se en oversigt her.

En spansksproget hjemmeside synes at angive, at Knightsbridge University skam også har en filial i England.

Den etablerede universitetsverden er ikke begejstrede for universitetet i Purhus kommune. Eksamensbeviser anderkendes ikke, og det kan gå en ilde, såfremt man har brugt 45.000 - 80.000 kr på at få en eksamen. Således måtte den sydafrikanske topembedsmand, Director-General Coleman Nyathi, træde tilbage, da det blev afsløret i den lokale avis, The Dispatch, at han havde skrevet en doktorgrad fra Knightsbridge University på sit eksamensbevis.

Yahoo Nyheder har omtalt universitetet.

 

Siden er sidst ændret 30 May, 2007