Randers FC mod Vejle i Asferg
PurhusNet > Fritid > Purhus I.F. > Arrangementer > 1. div. kamp

Randers FC - Vejle 0 - 4 (0-3)
Vejrguderne var absolut ikke med PIF, da Randers FC spillede træningskamp mod Vejle på Asferg Stadion. Forud for kampen og gennem hele 1. halvleg silede regnen ned - det blev vel til ca. 20 mm. Efter pausen stoppede regnen heldigvis, og med lidt god vilje kunne der anes blå skyer.

Vejret gjorde det naturligvis vanskeligt at spille smukt fodbold - især FC's forsvar havde store problemer i 1. halvleg, hvor Vejle bl.a. fik lov at score på to dødboldssituationer - se billeder af scoringer. Efter pausen overtog FC mere af spillet og kom tæt på nogle gange - effektiviteten manglede dog. Den havde Vejle til gengæld - på et af ders få angreb i 2. halvleg slog de sejren fast med scoring til 4 - 0.

Nedenfor en række billeder fra kampen - klik på billede for at se større udgave.

Regnvejr og det i den grad. Heldigvis klarde det op i 2.halvleg, så der ligefrem blev behov for at konsultere den opstillede fadølsvogn.