PurhusNet > Om PurhusNet > Dagbogen > Logbog

 

Denne side indeholder  hvad der har stået i "popup" vinduet for PurhusNet og hvad der stod i den gule boks på forsiden (nye sider tilføjet). Siden her er ikke absolut opdateret, da popup boksen's tekst i første omgang lægges på denne side, hvorefter det "klumpvis" flyttes til denne side. Principielt er der ingen links fra denne side, da der måske henvises til materiale, som ikke længere eksisterer. Brug i stedet søgefunktionen, hvis du mangler noget bestemt.

31/12  Godt Nytår til alle - håber at vi ses igen i det næste årtusinde - hvis computerne da ellers vil  sker

26/12 Håber alle har haft en god jul. Måske har nogle fået Internet adgang i julegave, og nye besøgende bydes velkommen på PurhusNet. Du har en række muligheder for at komme til orde på PurhusNet. Læs hvordan ved at følge  llinket "Interaktiv PurhusNet" under Nyheder

20/12 Modetøj, CD'ere, EDB o.s.v.. De unge bliver dynget til med materielle julegaver. Hvad med at give dem en oplevelse i stedet for? - den har en væsentlig længere holdbarhed end en trøje med "krokodille" på. Giv dem et gavekort til Ungdomsskolens skitur d. 4-5 februar - det kan kun blive rigtig sjovt, uanset om de har prøvet ski eller ej

19/12 PurhusNet's Web-hotel har været nede fra ca. 1.30 - 10.30, således at det ikke var muligt at komme på PurhusNet. Nu ligger hele KommunePlan 1998-2009 til gennemsyn. Påregner at oprette diskussionsforum specielt om planen- herom senere.

17/12 Byrådets forslag til kommunalplan ude til offentlig høring. PurhusNet arbejder pt. på at få den lagt på nettet, og du kan nu finde ca. halvdelen af de i alt 55 sider her. For god ordens skyld skal understreges, at Purhus Kommune på ingen måde har noget at gøre med denne form for offentliggørelse af kommuneplanen.

15/12  Byrådets forslag til kommunalplan ude til offentlig høring. PurhusNet arbejder pt. på at få den lagt på nettet. De første afsnit er på plads, men da hele planen er på 55 sider ta'r det lige lidt tid at få alt ind.

I ventetiden kan du orientere dig i Byrådets indledende Kommunalplanredegørelse fra juni 1998 og i de kommentarer, som redegørelsen affødte fra en række borgere. Se link i nyhedsboksen.

12/12 Rollespil - måske har du hørt ordet, men ved du hvad det dækker over?. I Purhus Kommunes Ungdomsskole er der startet et hold med rollespil. Du kan nu her på PurhusNet læse om og følge med i hvad rollespil egentlig går ud på. Siderne vedligeholdes af Lasse Liltorp.

9/12 Har du bemærket den nye kalender? - link fra nyhedsboksen eller siden Aktiviteter. Kalenderen vil snart erstatte siden Aktiviteter. Personlig kan jeg bedst lide Aktiviteter, men Kalenderen har den fordel, at enhver kan indlægge oplysninger om begivenheder. Så sker der noget, som dine medborgere bør kende til - brug Kalenderen.

7/12 Det er egentlig med vemod at måtte konstantere, at den gamle besøgsrekord på forsiden blev slået igår, idet der var 55 hits. Den gamle rekord (52 hits) blev sat i januar 1999 den dag, hvor Økonomiudvalget offentliggjorde sin indstilling omkring skolestrukturen. Gårsdagens totale antal unikke besøg var 118 - d.v.s. ikke alle kommer ind via forsiden (rekorden er 125 unikke besøg på en dag).

6/12. Jeg beklager at Amtsavisens læsere endnu engang er blevet udsat for et gysseligt billede af webmasteren. Dette til trods for at Amtsavisens redaktion i Randers allerede fredag eftermiddag modtog et - om end ikke bedre - så dog mere vellignende billede. Så gør som jeg - stil kaffekoppen over billedet og læs den i øvrigt udemærkede artikel - eller læs den her på PurhusNet

6/12. Det er let nok at holde sig orienteret om, hvordan Jolly pigerne klarer sig ved VM i håndbold. Det er lidt sværere med de lokale hold. Det letteste er at bruge linket håndboldresultater (forsiden), der giver dig en tabel med alle kommunens håndboldhold. Klik på en håndbold og hop direkte til Infosport's resultatservice (P.t. ryger du muligvis ind i noget tilmeldingshalløj - tilmeld dig eller find knappen, der bringer dig videre uden tilmelding)

5/12 Billede af maks. vindhastigheder.

30/11 Indrømmet - PurhusNet præges af, hvad webmasteren bedriver tiden med, når han ikke sidder bag skærmen. Det kan DU rette op på. Det er nu muligt at blive tilknyttet PurhusNet som ekstern redaktør med ansvar for et delområde og egen adgang til direkte at lægge materiale op. Interesseret? - send en mail

26/11 Har du hørt om MP3 filer? - et ganske populær fil format til distribuering af musik over Internettet. Nu kan du fra PurhusNet nedhente hele CD'en Absolute Tone (Deaf) i form af sådanne MP3 filer - og gør det blot med god samvittighed - de ophavsretlige regler er overholdt.

24/11 "David mod Goliath" skrev jeg i denne rubrik forud for pokalkampen i håndbold mellem SIF's serie 2 herre og jyllandsserieholdet fra Nørredjurs. Men hvem var hvem ??

23/11 Kan du godt lide "David mod Goliat" situationer? Så skulle du lægge vejen forbi Spentrup Hallen i aften, hvor SIF's serie 2 herrer møder jyllandsserie holdet fra Nørredjurs kl. 20.45. Og SIF er virkelig "David", idet de både må undvære langtidsskadede Klaus Fahlberg og Christian Hoffman. Men man skal aldrig sig aldrig ....

PurhusNet kunne d. 15-11 fejre et år's fødselsdag. I det forløbne år har der været ca. 23.500 besøg.

Har du prøvet  "Overblik over PurhusNet" ? - ofte vil det være den nemmeste måde at finde lige bestemt den side du leder efter, såfremt webmasterens mening om en logisk opbygning ikke stemmer overens med in opfattelse.

18/11 SSP-udvalget afholdte i et vældig godt arrangement for både elever og forældre omkring misbrugsproblemer. Så du ikke repotagen i TV-Østjylland kan du finde et link til udsendelsen under "Det skete"
 
Der har været problemer med tilmeldingsformen til e-post listen. Den skulle fungere igen, så har du forgæves forsøgt at tilmelde dig, bør du gøre forsøget igen.

13/11 Hvad er der sket med "Besøgende" ? Tælleren havde rundet de 23.000, og nu viser den et lille tal, der kun stiger langsomt ???. Årsag: Ved flytning til nyt web-hotel blev tælleren nulstillet, og den nye tæller åbenbar kun indgang via forsiden, hvor den tidl. talte for hele PurhusNet. Se i.s.f. hits/dag på Chart, som viser  rullende gns. for seneste uge.

11/11 Så har PurhusNet skiftet hotel. Synlige ændringer er bl.a. manglende gæstebog og at  tælleren er nulstillet . Nogle af dine Foretrukne / Bogmærker skal måske også ændres, idet alle ..home.html er ændret til index.html.

7/11 Mulighed for uregelmæssig drift! PurhusNet flytter til anden web-hotel. Flytningen er planlagt at skulle ske mandag d. 8 om aftenen, så bliv ikke overrasket, såfremt PurhusNet bliver lidt ustabil.

3/11 Har du nogle gange lyst til at kommentere, hvad du læser på PurhusNet? Det kan nu lade sig gøre - og det i direkte tilknytning til det læste, så du kan fyre dine bemærkninger af lige på stedet. Læs hvordan ved at følge link'et "En kort bemærkning"

1/11 Så kan du læse om hvordan Spentrup's serie 2 damer præsteredeat lave 29 mål - i een kamp!. Se kamp referat via SIF's side.

31/10 Week-endens håndboldkampe gav sejre til de bedste herrehold hos henh. FSI, Bjerregrav og Spentrup. Se kampreferat fra sidstnævnte og se alle resultater via link'et "Håndboldresultater" her på forsiden

27/10 Så rører delokale politiske partier på sig. Det Radikale Venstre har fået fat i MF Henrik Svane, Og Venstre inviterer til at få et indblik i, hvad kommunens tekniske forvaltning beskæftigerer sig med. Se mere under Aktiviteter

25/10 Så kan du nu også læse kamp referater fra FSI's serie 2 herrer - se under FSI. Også ny kamp referat fra SIF's serie 2 damer.

23/10 Der er ca. 35 håndboldhold i Purhus kommune. Du kan følge med i deres resultater på Infosport. For at gøre det lettere at finde de enkelte hold, er der lavet en samlet oversigt med links til Infosport. Se under Fritid

19/10 Forståelig fejl - Ifølge Amtsavisen skulle PurhusNet have søgt om 112.300 kr til projektets anden fase. Ansøgningen lød nu kun på 12.300 til specifikke udgifter, men fejlen er forståelig nok: De ekstra 100.000 svarer ganske præcis til seneste 7 mdr.'s tidsforbrug omregnet til årsbasis og multipliceret med 150.

I øvrigt var overskriften "Pengekassen bugner", så har du en idé, der opfylder kravet om "forsøgsprojekt, udviklingsarbejde, samlingssted, tværgående" og er "ny og uvant", og som retter sig mod "børn, unge og/eller voksne" er det bare om at søge. Du kan læse mere under Rådhuset - Service informationer.

18/10 Så er fodboldsæsonen slut, og placeringsmæssig er det godt skidt for alle kommunens klubber. Uanset om din klub heddder Bjerregrav, FSI, Aalum eller PIF er holdet rykket ned fra serie 5 til serie 6. I spentrup varierer de over temaet - her er nedrykningen fra 4 til 5. Det glædelig er dog, at vi har mange lokale klubber, som sikkert får flere til at spille bold, end hvis vi blot havde en enkel, større klub, uanset om en sådan ville have højere rangerende hold. Se slutstillinger under fodboldresultater.

13/10  Så har Sysser's Kostumeudlejning taget imod tilbuddet om at prøve mulighederne på Internettet. Du kan se et lille udvalg af ca. 8.000 forskellige kostumer. Har du tøjet parat til nyrårsaften?

Dit firma kan også komme på nettet - og det koster ikke noget at prøve mulighederne via PurhusNet. Send blot en e-mail hvis du er interesseret.

9/10 Træt af dette pop-up vindue? Så er det nok, fordi det kommer hver gang du åbner forsiden. Det er ikke meningen - skal kun komme første gang du går ind på siden. Hvis den kommer hver gang, er det fordi du har de-aktiveret cookies i din browser opsætning.

5/10 Lokalarkivet mangler en PC'er - og deres krav er meget beskedne. Så ved du hvor der evt. står en 386'er eller 486'er og samler støv - måske hos din arbejdsgiver - er der mulighed for at opnå positiv omtale ved at donere den til Lokalarkivet. Send blot en mail til PurhusNet

4/10 Er du medlem af FDM? - så har du fået et stemmekort til valget af repræsentantskabet. Du har mulighed for at stemme på en lokal idet Finn Wilkens stiller op. Læs hans opfordring - se links nederst i "den gule boks"

2/10 Det er altså tilladt at brokke sig!. Blev opmærksom på, at søgemuligheden ikke fungerede - og sådan har det sikkert været nogen tid. Da jeg ikke selv surfer rundt på PurhusNet - det er lissom jeg kender det i forvejen :-) - vil jeg være taknemlig, hvis du sender en mail, såsnart du løber ind i noget, som ikke ser ud til at fungere. Nu fungerer søgningen igen - bemærk også muligheden for at søge på alle hjemmesider i Purhus - vælg Søg i hele Purhus kommune

2/10 Kommunen er med 560 ansatte kommunens største arbejdsgiver. Børne- og Kulturudvalget tegner sig for 315 stillinger, Socialudvalget for 177, Økonomiudvalget har 68 og Teknisk udvalg blot 9 ansatte. Du kan se mere detaljerede oplysninger i personaleoversigten i budgettet for år 2000.

29/9 Fremtiden ser lys ud for PIF - deres mikroput 91 deltager på søndag i finalestævne i Kolding. Se også seneste kampreferater for serie 4 og ynglinge på PIF's side.

26/9 Så fik  Asferg plads i den bedste sendetid. TV-2 Østjyllands tur rundt til landsdelens mindre lokaliteter havde ført dem til Asferg, hvor Asferg hjemmeside, Brugsen, høstfest, en søvnig Bjarne Klit, Borgerforening og Syssers kostumeudlejning blev omtalt. Så du ikke udsendelsen kan du se videoklip derfra under Lokalområder - Asferg

22/9 Kan du lide at spille? - Hvad med et klaver til 500 kr eller et billard bord til 1000 kr. Læs mere under Køb-Salg-Bytte

21/9 Byrådet foretager 1. behandling af budgettet for år 2000. Du kan se nogle af tallene her, samt de generelle bemærkninger. Der er også et par debat indlæg om ændring til SFO samt info om Leg og Læring

19/9 Er du opmærksom på søge muligheden på PurhusNet. Du kan enten søge på PurhusNet eller du kan søge på alle øvrige sider i Purhus kommune. Benyt linket  nederst i forsidens gule boks .

18/9 De kalder det Østjyllands største loppemarked. Det drejer sig om KFUM-Spejdernes årlige loppemarked   - den 16. i rækken - i dag på Mariagervej 495 i Hvidsten. Kom og gør en god handel - fine parkeringsforhold.

13/9 Husk at Purhus-hallen er lukket i denne uge p.g.a. lakering af gulvet. Gælder også Motionscenteret.

11/9 Læg dine RAM under hovedpuden ;-) . Priserne på RAM er blevet fordoblet på knap 14 dage - fra ca. 1000 kr til 2000 for 128 MB - så skal du købe ny computer er det nok værd at kigge efter annoncerede modeller, hvor prisstigningen ikke er slået igennem. Køb af RAM i løs vægt er måske endda ikke muligt alle steder  - f.eks. skriver en af landets største on-line butikker: År 2000 er åbenbart ved at vise sig nu… Derfor kan vi desværre ikke vise/sælge SD-Ram i øjeblikket, eftersom priserne stiger så hurtigt at end ikke grossisterne vil oplyse dem, vi beklager og håber snarest at kunne sælge ram igen…

9/9 Har du styr på hvornår & hvor du kan få din motion her til vinter? Ellers se mulighederne her på PurhusNet under SIF, FSI, BB og PIF. Senest er PIF's sider blevt opdateret med gymnastik, indefodbold, volleyball og bordtennis. Eller prøv at indtaste din sportsgren i søge-feltet og se hvad der dukker op.

7/9 En kort fornøjelse. Det må man vist kalde Rikke Sørensen's udemærkede idé om at fortælle på PurhusNet, at hun demonstrerede Tupperware ved home-parties. Fy-fy skamme sagde Tupperware, og forlangte at få siderne fjernet. Lad os nu se - måske benytter Rikke sig af tilbuddet om en personlig hjemmeside på PurhusNet, og det kunne jo være, at hun fortæller lidt om hvad hun sådan går og laver.

3/9 Kommunalpolitikerne er blevet enige med sig selv om et budgetforlig for år 2000. Du kan se nogle væsentlige punkter i forliget her på PurhusNet.Og har du nogle synspunkter omkring budgettet kan du jo lufte dem på Talerstolen eller e-maile et indlæg.

31/8 Søg og du skal finde - foruden at søge på Purhus net's sider kan du nu via søgesiden på PurhusNet søge på alle internet sider1 hjemmehørende i Purhus kommune, såvidt som PurhusNet er bekendt med deres eksistens. Eventuelle uhensigtsmæssigheder i forbindelse med søgning bedes meddelt webmaster.1) Enkelte sider er dog skåret fra pga kapacitetsbegrænsninger

29/8 Hvor var det nu det nu jeg så det? Det kan være svært at finde den rigtige side, så derfor er der nu skabt mulighed for at søge på PurhusNet. I første omgang fra søgefeltet på forsiden - senere vil der blive skabt flere muligheder.

23/8 Purhus Ungdomsskole har en masse spændende tilbud til de unge og så er der endda buskørsel til de forskellige aktiviteter. Husk at tilmelding er senest d. 27. august

Under samme hat er også Ungdomsklubberne i Spentrup, Fårup og Bjerregrav. For blot 140 kr. pr. år kan disse tirsdage og torsdage.

19/8 Bjerregrav projektet fejrer 10 års fødselsdag på tirsdag og har også udsendt aktivitetsplan for efteråret 1999.

18/8 Badminton (FSI), volleyball (SIF), Idræt på Tværs (PIF), Kunstudstilling og og 10 års fødselsdag for Bjerregrav Projektet - ta' hellere et kig under Aktiviteter for at bevare overblikket.Her følger tidligere kommentarer :

17/8 Har du lyst til at arbejde inden for social- og sundhedsområdet? Så har Purhus komune 7 ledige elevpladser. Se under Rådhuset > Kommunale jobs.

.Apropos sundhed og elever. På grund af webmasterens dårlige helbred, der forhindrer ham i at betjene computeren, er Christina Hansen fungerende webmaster.

11/8 Hvordan "kører" Purhus kommune ift. andre kommuner?. Det kan du blive klog på ved at studere Kommunale nøgletal fra Indenrigsministeriet. Under Rådhuset - Fakta kan du få nogle smagsprøver eller selv hente materialet.

Infosport giver dig gode muligheder for at følge resultater og stillinger - hvis du da ellers kan finde "dine" hold. For at gøre det lettere for dig har PurhusNet nu lavet en samlet oversigt over hold med tilhørende links

10/8 En ordentlig en på hatten til kommunens eneste herre ynglinge hold i fodbold - tabte 13-2 til Fjorden. Læs kamp referat under PIF siden.

Har du behov for at se tingene lidt fra oven? Se hvad MAS AIR Luftfoto har at tilbyde - links fra Erhvervssiden8/8 Ikke kun vejret minder os om, at efteråret er på vej. LOF Purhus Aftenskole program 1999-2000 er ude nu. Se det online, før det kommer med posten. 

5/8 Håndboldstart i Fårup-Sønderbæk Idrætsforening

4/8 Endnu flere billeder fra sportsfesten i Asferg

2/8 Så er sportsfest i Purhus IF overstået (du kan se billeder derfra) og sommerfesten i Fårup starter med et omfattende program for hele ugen

27/7 Lyst til at spille divisions håndbold ? - så tag til Bjerregrav hvis du er årgang 83/84

Mens de fleste af os går rundt og hygger os er vore byrødder så småt ved at forberede sig på årets budgetforhandlinger. Det kommunale selvstyre har ikke mange frihedsgrader, og endnu færre når først budgettet er lagt. Kommunalrådet har tradition for enighed hvilket er godt - specielt hvis den opnås efter rygende uenighed.

PurhusNet formidler gerne synspunkter omkring det kommunale budget - hvor skal der spenderes og hvor skal der spares?

21/7 Regler for rundbold? - se under sportsfest i Asferg.

Sørgeligt - blot for at stjæle lidt is, slik og vekselpenge har tyv(e) ødelagt Gassum klubhus for mange tusinde kroner. Se billeder under PIF side.

Spentrup IF har en stor håndboldafdeling, og du kan nu se en oversigt over træningstider for alle holdene.

10/7 Med sådan et fortrinligt sommervejr er der forhåbentlig ikke mange, der bruger tiden foran computer skærmen. Også webmasteren på PurhusNet foretrækker solens stråler frem for skærmens og håber at få mulighed for windsurfing i.s.f. net-surfing. Så derfor - så længe vejret er godt, vil der være ganske lav aktivitet på PurhusNet.

5/7 Den Blå Avis, Gul og Gratis og hvad de nu alle hedder er effektive formidlere af genbrug, og der laves mange gode handler. Desværre er handlen måske ikke helt så god såfremt hver kørt kilometer skulle betales med et par kroner.

Derfor er der nu her på PurhusNet mulighed for at indrykke annoncer. Du kan selv taste din annonce ind og også fjerne den igen.

30/6 Hastrup Miniudlejning - se nye tilbud og opdaterede priser under Erhvervsliv

28/6 Ny sejr til Purhus old boys i lokalbraget med Spentrup 3. Læs referat fra den spændende kamp (se PIF side), hvor Spentrup efter at være foran 0-2 endte med at tabe 3-2. "Hvorfor opgav I ikke da I kom bagud 0-2?" - "Åh - det er vi så vant til" svarede Henning Friis.

25/6 Purhus Kommune er i gang med at udarbejde en hastighedsplan. Det sker i et samarbejde med Århus Amt. Også Rosenholm og Mariager Kommuner deltager. I forbindelse med arbejdet der vil vare et lille års tid, udsendes et nyhedsbrev med information til borgere politikere og alle andre der har interesse i trafiksikkerhed. Du kan læse uddrag her på nettet eller nedhente det komplette nyhedsbrev.

Se hvor uheldene sker - hvordan udviklingen går og hvad er værst - hastighed eller spiritus ?

24/6 Så blev bålene brændt af og heksene sendt til Bloksbjerg. Deltog du ikke selv i løjerne kan du her se billeder fra Gassum og læse Ida Stentoft's fortrinlige båltale.

Kommunen sælger Vibevej 4 i Spentrup - du kan se billeder af villaen her på PurhusNet.

23/6 Referat fra seneste byrådsmøde og referat fra Purhuslistens møde d. 15/6 er nu lagt ind.

Og så er det jo ellers i aften, at vi kan mindes tiderne, hvor bålene flammede og heksende skreg. Nogle Sankt Hans bål er omtal under Aktiviteter - der er en del flere end disse.

21/6 Det gennem Amtsavisens fyldige repotage "landsdelskendte" old boys hold fra PIF gjorde det igen: I et spændende lokalopgør blev Spentrup 1 slået 3-4.

Har du ikke fået læst Amtsavisen repotage kan du finde den under PIF's side.

19/6 Er du klar over, at der er ca. 60 forskellige fodboldhold her i kommunen, som deltager i diverse turneringer. Hvordan har de klaret sig her indtil nu? Det kan du nu se her på PurhusNet - benyt link'et i nyhedsboksen..

Hop til toppen

Og så kan "Inger og Niels" godt sætte kaffen over - ifølge Gæstebogen får i snart besøg fra Norge!

16/6 Masser af unge fejrer i disse dage afslutningen på et undervisningsforløb. Inden de måske går i gang med et nyt forløb har de måske lyst til lige at komme væk fra bøgerne, og her tilbyder Blichers Børneby arbejde til to legesyge. Se under Rådhuset. Så skulle "Talerstilen" være i luften igen. Brug den.

16/6 "Talerstolen" har ikke været overrendt, så derfor vil de færreste sikkert have noteret, at den p.t. ikke er tilgængelig. Tekniske problemer. Håber snarest at få den i luften igen.

11/6 Så kan du læse dagsordenen for byrådsmødet på tirsdag d. 15. Bl.a. en række anlægsudgifter i Bjerregrav, nedsættelse af den variable vandafgift og 2 mill. til kommunal IT.

10/6

 43,6 % stemte i Asferg
Ved sidste valg var stemmeprocenten 44,7 %

8/6 Bofællesskabet Højvang gør nu opmærksom på sin eksistens via PurhusNet. Du kan også få dit materiale lagt ind - det koster ikke noget. Send blot din idé/forslag til PurhusNet - kig dog lige i vejledningen først (den finder du under Om PurhusNet).

Kommunegrænser er egentlig blot nogle administrative streger på et stykke papir. Borgere i Purhus kommune vil kunne have interesse i aktiviteter lige på den anden side kommunegrænsen, hvorfor regelsættet for PurhusNet er ændret, således at sådanne aktiviteter kan opnå omtale på PurhusNet.

5/6 Jeg har ryddet op på serveren - de 20 MB var opbrugt. Skulle der være blevet fjernet for meget - d.v.s. at du støder på manglende sider eller lignende - bedes du sende mig en mail herom

2/6 Der er håb forude for PIF's fodboldafdeling. Klubbens suverænt bedst placerede hold er drenge Micro 92. Se billed og video repotage fra deres seneste kamp.

29/5 Først var der 1, så var der 2 og nu er der 3 lokal politiske partier/lister på PurhusNet. Venstre er seneste ankomne med bl.a. indlæg af Jørgen Kirk og seneste 2 numre af V-Nyt.Lad os håbe at lokalpolitikerne også begynder at bruge Talerstolen her på PurhusNet.

28/5 Så blev der med byrådets formelle vedtagelse om nedlæggelse af Sønderbæk skole sat et endelig punktum. Solveig Munk-Jakobsen kommenterer beslutningen.

26/5 Så er Blicherskolen i Spentrup kommet på Internettet. Hop til deres omfattende hjemmeside fra link under Institutioner.

25/5 Så topper PIF's herre ynglinge deres pulje efter en 10-2 sejr over Hornbæk. Læs kamp referat under PIF's sider..

24/5 Ligefrem en pakkeløsning. Foruden de to jobs (se nedenfor) kan kommunen også sælge dig et hus.

23/5 Er du bygningsinspektør og danner par med en pædagog eller omvendt, har I begge muligheden for ansættelse ved kommunen. Se under kommunale jobs

20/5 Byrådets dagsorden er ganske omfattende med bl.a. : Udgifter til både unge og gamle; konfimering af skolenedlæggelse og kloakering i Kousted

20/5 Med fare for at du bliver fuldstændig bevægelseshæmmet har du nu mulighed for - siddende ved din computer - at se udvalget af pizza'er fra Pizza Mama Mia i Spentrup, for derefter at få den leveret ved døren.

16/5 Der er ialt ca. 200 sider på PurhusNet, så for at gøre det lidt lettere at bevare overblikket, kan du nu få et grafisk oversigtsbillede af alle sider. Bemærk at skolestrukturdebat siderne vises på en særskilt side.

11/5 Purhus Musikskole har et godt tilbud til børnene. Husk at tilmeldingsfristen er d. 1. juni.

9/5 Kan vi også finde ud af at køre sammen? - til gavn for miljø og pengepung. Nu kan du via PurhusNet tilmelde dig en database for samkørsel. P.t. ryger du ind sammen med resten af landet, men i løbet af få uger vil der blive etableret en specielt for Purhus kommune, så vi får lettere ved at finde hinanden (når dette er på plads vil tilmeldte kunne blive flyttet over).

9/5 Purhus kan også. Takket være koordinator Anne Marie Vogt, Nørbæk Efterskole, blev der også samlet ind i Purhus kommune, og resultatet blev så flot som 66.861 kr.

5/5 Har nu lavet en side med nogle oversigter over besøgene på PurhusNet.

4/5 Så blev de 10.000 besøg rundet efter at PurhusNet har været aktiv i lige knap et halvt år. PurhusNet omfatter p.t. ca. 200 sider, så der er da vist snart behov for en søgefunktion.

1/5 Purhus Listen har indtaget sin plads på PurhusNet med program erklæring og billeder m.m. kommer snarest. Bemærk også at Socialdemokratiets side har fået ny adresse, så måske skal du ændre din "bogmærke".

28/4 Henrik fortæller på Børnenes Sider om Herkules spillet, og vil du snyde kan du se koderne til alle banerne. Og har du problemer med at køre spillet under Win98 kan du hente en program stump, der får spillet i gang

26/4 Har du set siden for PIF's herre ynglinge?. De vandt her til aften 9-0 og du kan læse et udførligt referat fra kampen.  Følger du også et hold er du velkommen til at sende kamp referater til PurhusNet - så laver vi en side for dit hold.

24/4 Fik ved et uheld nulstillet afstemningen men pyt - så seriøs er spørgsmålet heller ikke. Bruger du version 5.0 af Internet Explorer (den allernyeste) vil jeg gerne have at vide, såfremt du får fejlmeddelser eller andre problemer. Efter sigende skulle den være lidt "fintfølende".

22/4 Så har Purhus kommune fået en koordinator for Landsindsamlingen Flygtning 99. Anne Marie Vogt, 8645 2202 og Nørbæk Efterskole har påtaget sig arbejdet. Der er brug for indsamlere, så kan du afse 3 timer torsdag d. 6 maj bedes du kontakte Anne Marie. Læs mere ved at følge linket nede i højre hjørne.

21/4 Uups- der stolede jeg lidt for meget på hukommelsen, da jeg søndag aften skrev, at indsamlere til Landsindsamlingen for Balkan kunne henvende sig til Rådhuset. Fejlen var på fra søndag midnat til mandag middag, og i det korte tidsrum nåede to at henvende sig, inden at "Trækfuglen" gjorde mig opmærksom på fejlen. Du kan læse Trækfuglen's notits fra Amtsavisen

18/4 Du har måske set det store TV show til fordel for Balkan flygtningerne. Er du klar over, at Purhus Kommune endnu ikke har fået en koordinator til at organisere Landsindsamlingen d. 6. maj. Måske har du indtelefonereret 50 eller 100 kr her i aften. Hvis DU påtager dig koordinatorjobbet kan du gøre en forskel på 20.000 - 50.000 kr !. Ring direkte til kampagne koordinator Loa Bendix på tlf  33 73 53 33 eller send en mail til flygtning99@drc.dk . Læs mere på http://www.flygtning99.eon.dk/

15/4 Nu er det blevet lettere at komme med på e-post listen. Du skal blot udfylde et skema som du finder via se E-post adresser.

14/4 Så har den første forladt "sandkassen". Nørbæk Efterskole startede med en præsentation her på PurhusNet, og har nu fået så meget blod på tanden, at de har etableret egen hjemmeside. Du kan se den ved at følge link'et fra Institutioner.

12/4 EL-BO kan andet end lave sandwich paneler - ser deres hjemmeside via link under Erhverv. Der kan du også finde de nødvendige motionsredskaber, såfremt din krop trænger til at formes - klik på ER Equipment

9/4 EDB=Evindelig Daglig Bøvl - specielt når man er nybegynder. Heldigvis er der hjælpsomme mennesker - se listen under EDB & Internet

8/4 Vi skal have renset vort spildevand - men hvor? Kommunen foreslår et nyt anlæg ved Ørrild - det er de ikke glade for i Ørrild. Se hvad Århus Amt siger (gå til Debatter) og kom evt. selv med kommentar under DiskussionsForum

7/4 Purhuslisten har p.t. intet talerør i byrådet - i stedet kan du læse hvad de foretager sig her på PurhusNet

6/4 Så har Socialdemokratiet gjort Purhuslisten følgeskab med en præsentation på PurhusNet. Der er også plads til dit parti eller forening !!

Hop til toppen

5/4 Har påskens forårsarbejde været lige lovlig anstrengende er der hjælp at hente hos Hastrup Mini Udlejning, der har benyttet sig af muligheden for at præsentere sig på PurhusNet.

31/3 Kommunale job og byggegrunde - se under Rådhuset

30/3 Der er nye links under Hjemmesider, Erhverv og Foreninger.
De spillelystne har mulighed for at udprinte tipskupon til PIF's kampe.
Er du mere til diskussioner eller er du blot nysgerrig skulle du besøge DiskussionsForum'et - indgangen er her på forsiden i nederste højre hjørne. 

28/3 Mange er det endnu og alle har på et tidspunkt være nybegyndere ud i kunsten at håndtere EDB. Ofte kan man som nybegynder bruge timer på et problem, som en mere erfaren kunne have løst på to minutter. Bare man da havde en at spørge -  det vil PurhusNet gøre sit til at du får. På siden om EDB & Internet håber jeg at hjælpsomme personer vil stille sig til rådighed som problemløsere. Du behøver ikke være ekspert - tænk blot på hvor lidt du viste, dengang du selv startede. Så kom bare ud af busken og meld dig på.

25/3 Det lykkedes ikke SIF's håndboldherre at kvalificere sig til serie 1 - se referat under SIF. Velkommen til Kræftens Bekæmpelse. Referat fra seneste byrådsmøde er lagt ind, ligesom du kan se Vejledningen ang. ansøgning om midler fra Folkeoplysningsudvalgets 5% pulje (der bl.a. har ydet støtte til PurhusNet).

22/3 FSI's håndbold damer og SIF's håndboldherrer spiller om oprykning til sereie 1. Se tidspunkter for deres næste kampe under FSI og SIF

21/3 Purhuslisten har lagt dagsorden for sit næste møde på PurhusNet. Alle er velkomne til mødet.

18/3 Der er nu udarbejdet retningslinier for materiale på PurhusNet. Har du kommentarer til disse kan du besvare mit indlæg i DiskussionsForum'et. Midtjysk Computer Service og Lille Bjørn er kommet med under Erhverv. Begge er firmaer hjemhørende ejermæssig i kommunen men med forretningsadresse i nabo kommune.

16/3 Gymnastik og arrangementer er blevet "aktive" under PIF siden. ACS (Asferg Computer Service) og AB Industri er kommet med under Erhverv.

15/3 Stort tillykke til FSI's junior drenge, der her i weekend'en blev landsmestre i deres række i volleyball indenfor DGI. For at komme så vidt spillede de 11 kampe og vandt de 10 i løbet af weekenden.

12/3 Det er ikke ligefrem spændende læsning, men for fuldstændighedens skyld er de mest relevante prognoser for elevtal, som blev udarbejdet i forbindelse med skolestruktur debatten, nu lagt på nettet (tager måske lidt tid at hente ned - en del sider).Der forventes herefter ikke yderligere materiale om skolestrukturen.

8/3 Nogle siger at "Lysten driver værket" mens andre mener at "Penge holder hjulene igang". Begge dele er nu opfyldt for PurhusNet efter at projektet har fået tilsagn om et tilskud på 75.000 kr fra Indenrigsministeriets Landdistriktpulje for de næste 12 mdr. Beløbet - der er væsentlig mindre end hvad der blev søgt om  - vil ikke medføre de store forandringer på PurhusNet, men vil sandelig gøre tilværelsen lettere for webmaster. Fremover vil det ikke længere være nødvendig at dele PC'er med den resterende familie, der bliver råd til at anskaffe de mest hensigtsmæssige værktøjer, og det bliver lettere at forsvare al den tid, der lægges i PurhusNet.

 3/3 Afgørelsen om skolestrukturen er som bekendt truffet, men for at gøre materialet på PurhusNet rimelig komplet vil der blive tilføjet nogle bilag i den kommende tid. Der lægges for med bilag om Skolebuskørsel og Flytning af 7. kl. og 4/3 er byggeprogrammer kommet på.

1/3 .. og adresseliste for bestyrelse, udvalgsmedlemmer m.m. for PIF

27/2 Kamp referat for PIF's herre ynglinge i fodbold kan ses under Fritid - PIF - Ynglinge

24/2 En-armet webmaster de næste 3 uger med deraf følgende nedsatte produktion.!!. Det er konsekvensen af et uheld i en håndboldkamp, hvor skulderen røg af led, hvorfor armen nu skal væe fikseret i 3 uger

22/2 Så er vinterferien desværre forbi og PurhusNet vil så småt blive vækket af dvale igen. Apropos vinterferie- måske har du/I også været på skiferie i nord/syd og har måske en god historie eller anbefalinger af interesse for andre. Send den blot til PurhusNet. Kender du Bjerregrav Projektet, der er rettet mod børn og deres voksne? - nu kan du læse om det her på PurhusNet.

21/2 Så er vinterferien desværre forbi og PurhusNet vil så småt blive vækket af dvale igen. Apropos vinterferie- måske har du/I også været på skiferie i nord/syd og har måske en god historie eller anbefalinger af interesse for andre. Send den blot til PurhusNet. Selv er vi lige kommet tilbage efter en god uge med masser af ny sne på Ramundberget, der absolut synes at dække hele spektret fra langrend over snowboard til alpin og det både for børn og mere erfarne. Et mindre, overskueligt og særdeles effektivt sted med snegaranti uden en eneste snekanon - bara ägta vara . Se www.ramundberget.se

Vinterferie !!

10/2 Der er en gruppe personer, der gør et stort stykke arbejde for at belyse lokalhistorien her i kommunen. Det sker i foreningen Purhus Lokalarkiv. Nu kan du læse deres netop udkomne årsskrift her på PurhusNet med bl.a. "Barndom i Bjerregrav" og om Asferg Mose.

9/2  220,36 kr. spares der pr. m2 ved at nedlægge Sønderbæk Skole. Samme 220,36 kr spares på 90 m2 ved at flytte 7. klasse fra Asferg, så der ikke skal bygges nyt. Du kan læse hele bilaget om besparelse/forøgelser af faste udgifter ved de forskellige tiltag om strukturen - se øverste link i gule ramme.

7/2 Som anført i offentliggørelsen af Sønderbækskolens nedlæggelse er bilagsmaterialet fremlagt på kommunens skoler og rådhus. PurhusNet vil forsøge at bringe noget af materialet. Der lægges for med beskrivelsen af metoderne anvendt ved opstilling af elevprognoser. Kommentar: En med kendskab til statestik og normalfordelinger vil nok rynke lidt på næsen.

5/2 Har du noget du gerne vil have på nettet er du meget velkommen. Du kan læse en kort vejledning (se den gule nyhedsboks) om hvordan materialet kan udarbejdes og afleveres. Der er nu brev undervejs til alle kommunens sportsforeninger med opfordring til at benytte PurhusNet

4/2 Nok et kritisk indlæg om Byrådets håndtering af skolestruktur sagen. Der var også generalforsamling i Venstre - Amtsavisen bringer sikkert et fyldigt referat.

3/2 Der er så småt ved at komme gang i fodbolden rundt omkring. Kommunens sportsklubber bør selvfølgelig også have mulighed for at bruge PurhusNet og som de første indflyttere på den front er kommunens eneste herre ynglinge hold - gæt engang hvem træneren er :-). De politiske foreninger i kommunen har nu fået en skriftlig opfordring til at få sider på PurhusNet

1/2  Måske satte byrådet punktum for skoledebatten med sin afgørelse d. 26 januar. Men det ser ud som om, at det til gengæld har sat gang i en række indlæg om nærdemokrati og lokal indflydelse. Indgangen er underpunktet Efter Beslutning under Debatter her på forsiden. Eller læs nyeste besked til byrådet - OM IGEN

1/2 Er du ofte inde at se på PurhusNet vil det være lettere for dig at føje PurhusNet til Foretrukne (Explorer) eller lave et Bogmærke (Netscape). Overraskende mange ser ud til at komme til PurhusNet via Jubii eller andre sider - brug af foretrukne/bogmærker fører dig direkte til målet

31/1 Kedeligt vejr ganske velegnet til at studere de mange indlæg på PurhusNet. Nyeste er Hans Henrik Winther's skarpe kommentarer til hvorledes nærdemokratiet (ikke) virker.Eller kig over i Purhus hallen, hvor fodboldspillerne er godt i gang med at finde Purhus mestre i rækkerne lige fra mikro til oldboys.

30/1 Så er det week-end, strålende vejr og isen kan sagtens bære. Har du eller børnene skøjter er det nu de skal bruges. Ud for Asfergvej 13 har vi en ca. 500 m2 stor bane.

28/1. Se hvordan afstemningen på PurhusNet sluttede. Læs kommentar fra Henning Kjellerup og referat fra Byrådsmødet er lagt ind (at pkt. 3 ikke er anført som godkendt er ikke en fejl fra PurhusNet).  BKU's formand savnede bekræftigelse for en posetiv effekt af små klasser. Resultat af en hurtig "surf" er lagt ind - se den gule boks.

28/1 Har du kommentarer til Byrådets beslutning må du gerne sende dem til PurhusNet.
Så er planen fuldført !. Sønderbæk Skole indstilles til nedlægning - 10. klasser samles i Fårup og 7. klasse fra Asferg til Fårup. Der var lidt debat m.h.t. Sønderbæk hvor Hallas og Dybdal viste flaget. Rørende enighed om de andre punkter. Ny begrundelse mht. 7. klasse (foruden de velkendte "pædagogiske") var at vi ifølge Lars Bang jo også skal tænke på børnene i Fårup samt at Asferg ville komme til at "stå udenfor" ift de andre skoler i kommunen, der har/vil lave opdeling ved efter 6. klasse.

27/1 Så er planen fuldført !. Sønderbæk Skole indstilles til nedlægning - 10. klasser samles i Fårup og 7. klasse fra Asferg til Fårup. Der var lidt debat m.h.t. Sønderbæk hvor Hallas og Dybdal viste flaget. Rørende enighed om de andre punkter. Ny begrundelse mht. 7. klasse (foruden de velkendte "pædagogiske") var at vi ifølge Lars Bang jo også skal tænke på børnene i Fårup samt at Asferg Skole ville komme til at "stå udenfor" ift de andre skoler i kommunen, der har/vil lave opdeling ved efter 6. klasse.  Ca. 120 tilhørere og TV Østjylland var også på pletten. Kommentarer følger.

26/1 Så er det dagen, hvor det forventes, at byrådet fastlægger den fremtidige skolestruktur. Det ser ud som om tingene er afgjort - men omvendt har det også fremgået af Amtsavisen's artikler, at byrødderne "skam lytter". Gad vide om "broderskabet" har taget hinanden i ed - eller om en af grupperne (S/C-V) beslutter sig til at vinde hæder ved at lytte til Asferg-borgerne og derved lade den anden stå fjoget tilbage som en flok stivnakker. En interessant tanke!

24/1 Så ser det ud som slutspurten er gået ind i skoledebatten. Der er flere nye læserbreve, hvoraf  2 endnu ikke har været i avisen endnu. Læs bl.a. "Vi lytter, men ikke til alt" hvor Holger Clausen opfordrer til at overvære byrådsmødet tirsdag aften kl. 19.00. Men kom i god tid - der bliver nok rift om pladserne. Menicke og Stentoft udtrykker nok hvad mange i Asferg tænker - folk var så naive at tro at alle de fremførte gode argumenter betød, at 7. kl. selvfølgelig bliver. Læs også skolebestyrelsens 10 gode grunde for at lade 7. kl. blive.

22/1 PurhusNet forventer ikke at lægge nyt stof op de næste par dage.Revisor Henning Kjellerup har analyseret konsekvenserne af det indstillede forslag. Tag et kig på tallene (link i det gule felt) og se om du kan gennemskue hvorledes forslaget skulle kunne give en besparelse på 22 mill. over de næste 10 år.

20/1 Har du opdaget at der nu er etableret et Diskussions Forum - måske er der nogle der har noget på hjertet - det kan afleveres der. Se øverste link under nyheder på.
Ifølge Realkreditrådet er huspriserne i kommunen faldet med 15% - i amtet er de steget med 1%. Er det første resultat af skolestruktur ændringen ??

19/1 Skolestrukturen -så blev"spændingen" udløst efter en debat, som egentlig aldrig var der. En debat kræver som bekendt deltagelse af to parter, og her har fortalerne for de foreslåede ændringer været meget svære at få øje på lige bortset fra den pligtskyldige høringsrunde.

Hop til toppen

Arkiv for "normale" meddelser bragt på forsidens gule boks:
 

11/2 Lukkethed? - hus forbi
16/12 Venstre om konstituering
11/1 Dagplejen 25 år
8/1De rette må rense min far
3/1 Byttebørs for skøjter
3/1 Aften skøjtning
30/12 Purhus Alpincenter
30/12 Tage Bødker forsvarer sig
29/12 Skiløb- for krop & sjæl
28/12 Nytårsbrev fra Venstre
22/12 At lede eller skabe lede
22/12 Kommunal postliste
20/12 Tre nye debatindlæg
18/12 Ærgeligt - Mikael Rauff1
16/12 Venstre om konstituering
12/12 Venstre ved du ikke .....
12/12 Venstre ved du hvor du
9/12 Dybdal føler sig trampet på
8/12 Intern splid splittede V 
7/12 TV Østjyll.: Aftalebrud
6/12 Ny konstituering på plads
5/12 Karakterer på nettet
5/12 KV: 2-1 til Wilkens
4/12 Teknisk Udvalg
4/12 Socialudvalg
2/12 Sejr på 2-1 - i håndbold!
0/11 Slip af med din virus
29/11 KV: Mikael Rauff
26/11 KV: Frank Nørgaard
25/11 400 kV: Klar til retsag
23/11 V, C & O udvalgsposter
22/11 De nye udvalgsformænd
22/11 Billeder fra afstemning
21/11 Analyse af valget
... misset en række valgemner
8/11 KV: P. Moldt, S. Bundgaard
7/11 KV: J.P. Hansen
7/11 Ny bestyrelse Fussingø Bh
7/11 KV: P.L. Nielsen
7/11 KV: Lars Bang
6/11 KV: F. Nørgaard
6/11 Børne/kultur udvalg
6/11 Teknisk udvalg
5/11 KV: Mickael Rauff
5/11 KV: Pia Moldt,  Lars Bang
3/11 Spørgeskema folkeskole
2/11 KV: S. Munk-Jakobsen
2/11 KV: P.L. Nielsen
2/11 KV: J.P. Hansen
30/10 400 kV: Auken og Eltra
30/10 Job: Skoleleder
29/10 KV: Sådan gik det i 1997
28/10 KV: J.P.Hansen
26/10 Asfergladen
26/10 KV: L. Møller
24/10 KV: J.P. Hansen
22/10 KV: Dansk Folkeparti
22/10 PIF håndbold lilleput
21/10 KV 2001: F. Wilkens
21/10 KV 2001: J. Kirk
20/10 KV 2001: M. Rauff
19/10 KV 2001: J. P. Hansen
19/10 KV 2001: P. L. Nielsen
19/20 400 kV: Pressemeddelse
16/10 Program for bordtennis
16/10 Job: Socialrådgiver
16/10 Job: IT medarbejder
13/10 PC'er: Tal fra Budget 2002
13/10 KV: Ingen misinformation
13/10 PC'er: Tal fra Budget 2002
12/10 7 på Purhus-Listen
12/10 Byrådsmøde
10/10 Højspænding: Er årvågne
10/10 Politi afviser misbrug
9/10 Budgettet blev vedtaget
8/10 To tomme stole i byråd !
8/10 Landskamp i Asferg
7/10 Nordisk mytologi
7/10 FSI miniputter
3/10 Nøgletal for Purhus
2/10 TV2 Østj.: Højspænding
1/10 FSI serie 2 starter godt
30/9 Slutresultater i old boys
27/9 Højspænding: 2 ud af 105
26/9 KV2001: Bliv synlig !
25/9 Purhuslisten står fri
20/9 PIF Bordtennis - Volley mm
20/9 FSI miniput puljevinder
18/9 Byrådsmøde
15/9 Spil volleyball i SIF
15/9 Traditoner og traditionstab
10/9 Ålum Beboerforening
10/9 Purhus Listen
9/9 Gymnastik i FSI
8/9 Gymnastik i PIF starter
8/9 Squaredance & gym. i BB
4/9 Budget 2002
31/8 Grov krænkelse af unge
28/8 Ældrepolitik - John Dybdal
22/8 Livets gang i Ålum
18/8 Torvedag i Asferg
17/8 Møde i Purhuslisten
11/8 Hat-trick af Henrik Eriksen
8/8 Multihus i Asferg en realitet!
2/8 Vandfald i Asferg
30/7 Rundeboldturnering
26/7 Ikke andre muligheder
25/7 40.000 kr for fem kvarter !
21/7 Sportsfest i Asferg
... Ferielukket .....
9/6 Debat: Jeg beklager!
7/6 11 spørgsmål - 4½ svar
6/6 Teknisk Udvalg
30/5 Soc. med beton i øjnene
30/5 Fus-Fri: Musical & skolefest
27/5 Træf det rigtige valg!
21/5 PIFs forkamp for Freja
17/5 Møde Purhuslisten
16/5 Purhus: Asfergs kraftcenter
15/5 Vurderingsfortegnelsen 2001
13/5 Rapport: Tre slags løgne
10/5 Rapport: Hal udnyttelse
10/5 8 S kandidater klar til KV2001
7/5 Billeder af aktive unger
2/5 Venstre kandidater KV2001
30/4 Tema arbejde på Fus-Fri
30/4 Nye billeder på Fus-Fri
28/4 Billeder - forårskoncert
28/4 Svar om aktindsigt
23/4 Nej til aktindsigt
22/4 Tegninger for Huset
21/4 Bedst På Nettet om purhus.dk
20/4 Referat fra borgermøde
17/4 Vedtægter for Huset
17/4 Dagsorden for stiftende generalf.
10/4 Old boys ELRO turnering
7/4 Billeder FSI-PIF serie 3
1/4 Revy 2001 - billeder/video
28/3 Referat PurhusListen
26/3 Borgermøde Asferg
??
??
7/4 Billeder FSI-PIF serie 3
1/4 Revy 2001 - billeder/video
28/3 Referat PurhusListen
26/3 Borgermøde Asferg
22/3 Påskeudstilling Galleri Molevit
21/3 Klar til tennis sæson
18/3 Forårsstævne - gymnastik
16/3 Nye muligheder på PurhusNet
13/3 Reaktion på avis artikel
11/3 Årsskrift 2000 Lokalarkivet
8/3 PIF i Serie 2 !
3/3 Purhus Skøjtearena
1/3 Job: Servicemedarbejder
1/3 Referat byrådsmøde
28/2 Referat Socialudvalget
25/2 Din mening om bredbånd
25/2 Fastelavn i Ålum
24/2 PIF gymnastik weekend
22/2 Referat Økonomiudvalg
22/2 Referat Børne & Kultur
20/2 Spejdere: Fårup Gruppen
20/2 Vinderside: Ravensgate
20/2 3. præmie: Universal
20/2 Kassen lukket for PurhusNet
6/2 Bredbåndsnet i Spentrup
6/2 Ca. 100 billeder fra Hovfjellet
5/2 Afslag fra 5% pulje
5/2 Ungdomslejr i Finland..
5/2 FSI herrer på vej mod serie 1 ?
4/2 Ungdomskolen på Hovfjellet
1/2 Teknisk Udvalg referat
31/1 Klar til ungdomsskolens skitur?
31/1 Referat Socialudvalget
30/1 Ny bestyrelse i PIF
30/1 SIF damer i vanskeligheder?
28/1 OmSorgsplan
24/1 Referat byrådsmøde
24/1 Lokalplan for Violvej
23/1 Borgmester testen
21/1 Referat, Purhuslisten
17/1 Ungdommelige hjemmesider
15/1 PIF mikroput vinder
15/1 Børne/Kultur referat
13/1 Opskriftservice: Pavlova
11/1 Job: Pedel Fårup Skole
10/1 Ziekvell - Bak In Byzinæs
10/1 Purhuslisten - dagsorden
2/1 PIF i serie 3 - & FSI & SIF
30/12 Muligheder for skiløb
29/12 Juletræsfest i Ålum
25/12 Purhus Skøjtearena
23/12 Anmeldelse af purhus.dk
20/12 TV2: Hvidsten Kro
20/12 Purhus.dk og PurhusNet
20/12 Aktivitetsplan for Friskolen
19/12 Forsamlingshuse i Purhus
18/12 Smugkig på purhus.dk
14/12 Dagsorden, byrådsmøde
11/12 Vindernumre PIF julelotteri
10/12 Musikskolens julekoncert
6/12 Vennskapskommunen vår!
2/12 Job: Sygedagpengemeda.
2/12 Job: Pædagog & medh.
2/12 Julemarked i Asferg
29/11 Grunde i Gassum
29/11 Ungdomskolen: Skitur
29/11 Job: Klubmedarbejder
25/11 Debat: Entrepriser - hvem?
25/11 Job: Pædagog & medhj.
24/11 Purhus leverer TV materiale
20/11 Kommunalvalg 2001
19/11 Job: Arbejdsmarkedmeda.
15/11 Landdistriktpuljen
15/11 Billeder Sirius Cup 2000
9/11 Dagsorden, byrådsmøde ..
8/11 Oversigt over IT-services
4/11 Job: Lærer - Bjerregrav
3/11 Som ventet - intet svar
2/11 Purhus OK med IT-service
1/11 Debat: Kontrol halbelægning
30/10 PIF Julelotteri
28/10 Job: Servicemedarbejder
26/10 Fællesspisning Huset
22/10 Galleri Molevit
18/10 Ændringer kommunalplan
18/10 Mødekalender 2001 byråd
12/10 Tilskud fra 5% pulje
10/10 Fællesspisning i Asferg
7/10 Bagud 1-5, vandt  6-5 - video
6/10 4 byggegrunde i Ålum
6/10 Dagsorden, byrådsmøde
5/10 Job: Dagplejer Asferg/Fårup
4/10 Sådan sikrede PIF oprykning
2/10 Purhus Fiskepark
26/9 FSI serie 2 herrer
24/9 Sejr til Mor-Datter holdet
22/9 Information fra Ålum
20/9 Håndbold i PIF
17/9 Grøn Søndag
16/9 Job: Pædagog Asferg
14/9 Dagsorden, byrådsmøde
10/9 Fair Play i PIF
10/9 Indvielse og høstfest
  6/9 7 mand laver 10 mål
  5/9 Lodsejerinformation
  2/9 Årsplan fra Lokalarkivet
  1/9 Skattekroner & service
31/8 EDB Café i Spentrup
27/8 PIF 92 vinder Anders And
26/8 LOF kursus program
25/8 Dagsorden, byrådsmøde
24/8 AOF's kursus program
22/8 Nyhedsbrev - hastighedsplan
21/8 Pigeraketten i Asferg
20/9 Job: Pædagog og medhjælper
19/8 Torvedag i Asferg
15/8 Gymnastik i PIF
15/8 Badminton i Spentrup
10/8 PIF om "Huset"
  9/8 Program for ungdomsskole
  9/8 Nyt fra Fus-Fri
  6/8 SSP kursus i Rusmidler
  5/8 Håndbold i Bjerregrav
  5/8 Jobs: 4 indenfor socia/sundhed
?? mangler nogle
10/7 Der mangler 8.5 mio. kr.
10/7 SIF dame håndbold
28/6 Rejsebrev - Australien/N.Z.
28/6 Job: Leder, skolefritidsordn.
26/6 Personale på Friskolen
26/6 Nyt fra Naturinst. Fussingø
24/6 Sankt Hans i Asferg
20/6 WAP: www.purhusnet.dk/wap
16/6 Purhus Erhvervsområde
15/6 Ingen planer om hal i Asferg
13/6 Tider & billeder fra Broløbet
10/6 Dagsorden, byrådsmøde
  8/6 "Huset" og Asferg-projektet
  7/6 "Huset" sparer 4 mio. kroner
  7/6 Job: Pædagog & medhjælp
  6/6 Affaldsplan 2000-2012
31/5 Job: Social/syndhedsassistent
30/5 Møde - Purhuslisten
30/5 Lokalopgør PIF-FSI
29/5 Hastighedsplan
28/5 Job: Social & sundhedshjælpere
27/5 Purhus Musikskole
22/5 Job: Børnehaveklasseleder
16/5 BKU formand om Huset
15/5 Ejendomsvurderinger
11/5 Dagsorden, byrådsmøde
11/5 Job: Pædagogmedhjælper
10/5 Asferg projektet
  8/5 Nyt fra Bali & Australien
  8/5 Sådan gør Friskolen
  8/5 Afslutning Ungdomsskolen
  7/5 Job: Børnehaveklasseleder
  7/5 Job: Holdleder
  7/5 Asferg giver ikke op
  7/5 Haller for 11 millioner
  1/5 Generalfors., Friskole
  1/5 Fire jobs på Friskole
  1/5 Bedre end Elkjær
27/4 Old boys turnering
26/4 Old boy brækker benet
25/4 Debat: Hjemmeside
24/4 Udlicitér hjemmeside
24/4 Job: Elevstilling Rådhuset
23/4 Konfirmationer
20/4 FSI og SIF delte point
19/4 Fræs dine træstubbe
18/4 PIF slår FSI old boys
17/4 For ringe Purhus Kommune
16/4 Job: Web og dtp
15/4 Gemt men ikke glemt
12/4 Hollywood kalder
12/4 Job: Specialarbejdere
11/4 Fodboldresultater
  9/4 8. klasse på friskole
  8/4 Rejsebrev fra Asien
  6/4 Tak for bidrag & støtte
  4/4 Revy Videoer
  3/4 Revy billeder
Upps - her er glemt nogle sider

24/3 PurhusNet kan fortsætte
23/3 Referat: Purhuslisten
23/3 Dagsorden: Byrådsmøde
22/3 Job: Værestedet
21/3 Underkuede Ægtemænd
21/3 Venstre - ny bestyrelse
20/3 Præsentation af Husboblerne
19/3 Billeder: Forårsopvisning
15/3 Forårsopvisning
15/3 Job: Lærere, friskole
14/3 Huset: Projektbeskrivelse m.m.
13/3 PIF serie 4: 8 sejre i træk
12/3 Jobs: To pædagoger
10/3 Purhus Erhvervsområde
  9/3 Nyt under "Huset"
  8/3 Job: Social/sundhedshjælper
  6/3 Vakuummad nok engang
  4/3 Billeder - nytårsappel
  4/3 5% pulje ansøgninger
29/2 Debat: Der er noget galt
27/2 Bogbus køreplan opdat.
26/2 Job: Rengøringsassistent
24/2 Dagsorden, byrådsmøde
24/2 Årsberetning, Venstre
24/2 Fy fy skamme Kirk
24/2 Purhus Lokalarkiv 1999
21/2 Bemærkning til KommunePlan 
11/2 *** VINTERFERIE ****
  9/2 148 billeder fra skitur
  8/2 Debat: At læse og forstå
  7/2 Konservative: Generalforsamling
  7/2 Støttekonto for Huset
  6/2 Skitur til Hovfjellet
  3/2 Referat - borgermøde
31/1 Nyt på Hastrup Miniudlejning
30/1 Job: Lærervikar
29/1 Debat: Velbekomme
27/1 Demo: Kommunale blanketter
23/1 Hvidsten Kro: Sølvbryllup 1942
22/1 Job: Pædagog, naturinstitution
21/1 Job: Skolelærere søges
21/1 Præsentation af skoleleder
19/1 Aktivitetscenter Asferg
19/1 Job: Pædagog på fritter
17/1 Hvidsten Kro
16/1 FSI vinder lokalopgør
14/1 Program for skitur
13/1 Program Bjerregrav projektet
12/1 Medicinkort - fakta
12/1 Medicinkort - spørgeskema
12/1 Medicinkort - meninger
  9/1 Asferg proj. - Organisation
  7/1 Hvidsten i TV2
  6/1 Mødekalender 2000
  5/1 Info 4, Fussingø-egnens Friskole
  5/1 Asferg projektet - Helhedsskole
  5/1 Spentrup i TV2
  4/1 SIF taber til 2. divisions hold
  2/1 Lokale i Broløbet 2000
  1/1 Bilag - Kommunalplan
28/12 Komm. info: Fleksjob
26/12 Interaktiv PurhusNet
22/12 Diskussion: Kommuneplan
20/12 Skitur til Hovfjellet
19/12 Komplet Kommuneplan !
18/12 Job: Klubmed. & socialass.
18/12 Kommuneplan - til s 42
17/12 Vindhastighed lige nu
16/12 Kommuneplan - til s. 25
15/12 Kommunalplan - på vej
13/12 Borgere om kommunalplan
12/12 Rollespil
12/12 En svær pille at sluge
11/12 Job: Pædagog & rengøring
10/12 Vindernumre - Julelotteriet
10/12 Dagsorden byrådsmøde
  9/12 Galleri i Fussingø
  8/12 Ny aktivitetskalender
  6/12 PurhusNet ude med snøren
  5/12 Julekoncerten 1999
  4/12 Lokale vejr observationer
  2/12 Ny Gæstebog
28/11 Serviceinfo: Folkeoplysning
??? mangler nogle
22/11 Konge eller dronning?
22/11 Komm. service brochurer
21/11 Billeder & video fra SIF kamp
20/11 Igen revy i PIF
18/11 Purhus SSP i TV-Østjylland
18/11 SSP information
16/11 Hvem sidder der bag skærmen?
14/11 Grill + Guldfisk= Julefrokost !
13/11 Job: 4 pædagogstillinger
12/11 Dagsorden byrådsmøde
11/11 Job: Kontorass. & rengøring
10/11 OMsorgsplan. Asferg Skole
7/11 Matchvinder med læderet knæ
  7/11 Job: Holdleder, beskæftigelsesp.
  6/11 Informationsbrev 3, Friskolen
  3/11 Din kommentar
  1/11 Folkeoplysningsudvalget
30/10 Gassum klubhus udvides
27/10 Mange aktiviteter i næste uge
25/10 FSI serie 2 herrer taber 20-19
25/10 SIF D2 vinder 20-13
24/10 SIF H2 vinder 18-17
24/10 Sådan kører vi i kommunen
23/10 Håndbold - alle resultater
20/10 Kommunale takster år 2000
19/10 Støvsamlersamfundet
18/10 Tilsagn om tilskud
18/10 Ansøgning til 5% pulje
18/10 Fussingø egnens Friskole
13/10 Sysser's Kostumeudlejning
12/10 SIF videre i pokalturnering
11/10 Spentrup S2 damer
9/10 Ask eller Urd til Nørbæk?
9/10 Job: Pædagogmedhjælper
7/10 Byrådsmøde: Dagsorden
7/10 Gode idéer er penge værd
6/10 Debat: Kærlig kvalitetsdagpleje
5/10 Erhverv: Hobbygården
3/10 Rikke Søremnsen
2/10 Budget: Personaleoversigt
29/9 SFO er discountløsning
28/6 Røde Kors Landsindsamling
26/9 TV2:  Asferg i Hist & Pist
26/9 FSI slår SIF 28-17 i serie 2
26/9 TV2: Dansk-Bosnisk fest
25/9 Job: Pædagog & medhjælper
23/9 Konservative i Purhus
22/9 Budget - Investeringer
22/9 Lars Bang svarer Gravsgaard
21/9 SIF vinder 22-17
19/9 Lokal mand i FDM
16/9 Dagsorden, byrådsmøde
14/9 SIF herre håndbold starter fint
13/9 Støttelotto i PIF
12/9 Nyvanggaard Limousine
  9/9 Aldersfordeling i kommunen
  8/9 Job: Pædagogmedhjælper
  6/9 Naturinstitutionen Fussingø
  6/9 Bund slår top i afgørende kamp
  3/9 Budgetforliget i punktform
  2/9 Tupperwareforhandler
 1/9 Job: Pæd. leder ungdomsklub
31/8 Søg på hele Purhus kommune
27/8 Specialtanlæge, ontodonti
26/8 Jobs, Spentrup Ældrecenter
23/8 Purhus Ungdomsskole 99-2000
23/8 Ungdomsklubberne
22/8 Lærer til Bjerregrav Skole
20/8 Dagsorden økonomiudvalg
20/8 Dagsorden byrådsmøde
19/9 Aktivitetsplan Bjerregrav proj.
18/8 Kunstudstilling på Fussingø
16/8 7 elevstillinger ved kommunen
13/8 PIF's lilleputter

????? nogle mangler

2/8 Billeder fra sportsfest i PIF
29/7 Friluftskompagniet
28/7 Sommerfest i Fårup
28/7 Pædagog til Naturinstitution
27/7 Bjerregrav/Ålum Håndbold
21/7 Sportsfest i Asferg
21/7 Indbrud i Gassum klubhus
21/7 Træningstider SIF håndbold
  5/7 Køb-Salg-Bytte på PurhusNet
26/6 Kommunen søger dagplejere
26/6 Nyt fra SIF's håndboldafd.
25/6 Hastighedsplan for kommunen
24/6 Ida Stentoft's båltale
24/6 Billeder fra St Hans Gassum
24/6 Kommunen sælger ejendomme
23/6 Mødereferat - Purhuslisten
20/6 PIF old boys under Sporten
19/6 SIF, PIF, FSI, BB - resultater
17/6 Kedeligste Sankt Hans fest
16/6 Pædagogmedhjælpere søges
11/6 Dagsorden - byrådsmøde
  9/6 Sportsskader - hvad gør du?
  7/6 Bofællesskabet Højvang
  5/6 Side for PIF Miniput piger
  2/6 Billedrepotage fra topkamp
30/5 Job: 2 lærere til Bjerregrav
uups .. her mangler der vist nogle sider
23/5 To ledige jobs ved kommunen.
20/5 Dagsorden for byrådsmøde
20/5 Pizza Mama Mia tilbyder ....
16/5 Overblik over PurhusNet
11/5 Info om Purhus Musikskole
 9/5 Meld dig til Samkørsel
 9/5 Resultat/referat fra indsamling
 9/5 Avisomtale af besøg nr. 10.000
 5/5 Statistik for de første 10.000
 1/5 Purhus Listen på PurhusNet
28/4 Henrik fortæller om Herkules
27/4 Dagsorden for byrådsmøde
26/4 Sejr på 9-0 til PIF's ynglinge
25/4 Bliv spejder - prøv rapelling
23/4 Flygting99
21/4 Skolernes ferie - også i 2000!
21/4 Nye jobs ved kommunen
21/4 Forkert nummer - Trækfuglen
15/4 Kom med på e-post listen
12/4 Gratis kompost - se hvor
 8/4 Hvor skal spildevandet renses?
 7/4 Referat fra Purhuslistens møde
 6/4 Socialdemokratiet i Purhus
 5/4 Hastrup Mini Udlejning
31/3 Elevstilling på Rådhuset
31/3 Byggegrunde v. Ø. Bjerregrav
30/3 Spillelystne kan tippe på PIF
25/3 Vejledning ansøgn. 5% pulje
25/3 Kræftens Bekæmpelse
22/3 Kommer FSI og SIF i serie 1?
21/3 Purhuslisten's næste møde
19/3 Dagsorden for byrådsmøde
18/3 Regelsæt for hvem/hvad på PN
16/3 Flere nye sider under PIF
15/3 Oversigt over PIF hold og træn
13/3 Konfirmander i Purhus komm
13/3 Gymnastikstævne program
12/3 Elevtal i Purhus Kommune
10/3 Kunst & Lanciers - se Aktivitet
 8/3 Ansøgning Landdistriktpulje
 4/3 Bogbussens køreplan
 4/3 Lærerløn besparelser
 4/3 Byggeprogrammer vedr. skoler
 3/3 Skolebuskørsel
 3/3 Overflytning af 7 kl.
 1/3 Adresseliste for PIF
26/2 Skals Å Gruppen, spejder
22/2 Præsent. af Bjerregrav projektet
*** Vinter ferie på PurhusNet ***
12/2 Dagsorden for byrådsmøde
10/2 Purhus Lokalarkiv Årsskrift 98 
  9/2 Faste besparelse/forøgelser
  7/2 Elevtals prognose metode
  5/2 Vejledning mht materiale til PN
  5/2 Vejledning mht materiale til PN
  4/2 Hvor ska' vi hen do? - M. Rauf
  3/2 Herre ynglinge fodbold i PIF
  1/2 OM IGEN - Asfergs 7. kl vil ikk
31/1 Nærdemokrati, en bristet illusio
28/1 Resultat af PurhusNet afstemn
28/1 Byrådsmødet 26/1 - referat
28/1 Jeg synes det er sørgeligt HK
28/1 Betydning af klassekvotient
27/1 Kommentar til 7. kl beslut JPH
27/1 Uofficielt referat fra byrådsm.
25/1 Sidste udkald! - Tina Nielsen
24/1 10 gode grunde - Skolebestyrel
24/1 Vi lytter, men ikke til alt
24/1 Sorgens dag i Asferg
24/1 Politikere tænker kun på tal
22/1 Nørbæk Efterskole på vej ind
21/1 Dagsorden for byrådsmøde
21/1 Hvad er planen? - Ida Stentoft
21/1 Analyse af beslutning
20/1 Debat forum er etableret
19/1 Kort om Ø.U's afgørelse
18/1 Idé katalog for Sønderbæk Sk
17/1 Minimale besparelser - 5.65 kr
16/1 KFUM-Spejderne, St. Blicher
16/1 Køreplan for skolestruktur
14/1 Men han har jo ikke noget på!
13/1 7. klasse hører til i Asferg H.W
12/1 Byrådets spørgetid - regler
11/1 Komm. til kommunalplan 98
10/1 Kommentar til borgmesters

Hop til toppen

 

 

Siden er sidst ændret 01 January, 2003